Om

För att må bra måste du känna dig trygg. Trygghet skapas endast genom kärlek, som är villkorslös bekräftelse på den du innerst inne är. Helande går ut på att bli hel så att du kan ta emot den villkorslösa kärleken, och därmed få erfara den obegränsade glädjen och friheten i att finnas till som all existens egentligen syftar till.

På arbetar vi mycket med helande. Detta kan göras på många olika nivåer, ty varje behandlare och vägledare erbjuder sin typ av helande som är lika med den helande energi som uppstår i mötet just då mellan två unika individer - vare sig det sker i ren tystnad eller via ord, beröring eller rörelse.

På erbjuder vi dagtid individuella healing-, regressions- och massagebehandlingar samt mediala konsultationer. På kvällarna har vi meditationer, healingaftnar, magiska aftnar, föreläsningar och annat som ger kraft och mod att fortsätta färden mot större tillit och frihetskänsla. Under sommarmånaderna ordnar vi ibland utflykter i det gröna och håller meditationer och gör ljusarbeten, alltmedan picknickkorgarna frestar med sitt goda!

Soltemplet grundades i mars 2001 av Ann och Jens Åkesson. Den ligger på Östra Kristinelundsvägen 14. I ingången finns en liten butik som erbjuder vackert hantverk som Sabine Gartner har köpt in från Kenya. 100% av försäljningen går till hennes och väninnan Jacinta Njoroges barnhem i Kampi ya Moto. Läs mer om deras verksamhet på www.kampiyamotosbarn.se. Vi säljer också Britt-Marie Rehns hemmastickade sockor i härliga färger samt Ingrid Anderssons egendesignade och hemsydda kassar. I butiken har vi också massor av andlig litterartur för utlåning. Till höger ligger ett litet avskärmat rum för medial vägledning. Innanför butiken har vi ett fikarum. Sedan följer behandlingsrummet med fantastisk energi där vi håller våra meditationer och ceremonier. Till sist har vi också en källare för filmvisning och som dessutom kan användas som ytterligare ett behandlingsrum.

Följande terapeuter är verksamma på i december 2019:

Akila Anja- healing, regressionsterapi, healingmassage, medial konsultation, kurser.

Andersson, Therese - ICF certifierad coach, Gruppledare, Qi och meditationsledare, Diplomerad Relationscoach, Parcoach, Familjecoach. Reiki och Kristallhealer.

Avril mediums- core light healing, medial konsultation, rening, änglakurser.

Flemister-Åkesson Jens- healing, healingmassage, rening, meditation.

Fransen Janne- healing, intuitionsträning, guidning

Lindgren Annika- seans och medial konsultation

Ritva- seans och medial konsultation

Thulin Tom- healing

Åkesson Ann- pendling


För den som hyr lokal på dagtid och kväll gäller följande:

Hyrning av meditations- och behandlingsrummet: 100 kr/timme. Hyrning av lilla rummet (t.ex. för samtal): 50 kr/timme.

För hyrning av behandlingsrummet för event på kvällen tar vi 25% av intäkten från inträdesavgifterna dock minst 200 kr.


Hjärtligt välkommen!

hälsar Ann och Jens åkesson (healing, massage och pendling).