Soltemplet hälsar en ny men rutinerad terapeut -Sealoe Leffën- välkommen att ge behandlingar på Soltemplet

Skapad 2019-10-01 klockan 18:24

Sealoe Leffën är certifierad Reiki Master, utbildat inom den traditionella Gendai Reiki Ho metoden bildat i Japan (2008). Hon är medlem i Gendai Reiki Network Association och i The Dolphin Energy Club - TMI. Hon är också bild- och performance konstnär. Genom sina konst- och drömbilder började hon inse kallelsen som helare/shaman. Sealoe hjälper människor i sin utveckling genom att erbjuda behandlingar, orakelkonsultationer och ceremonier.


** Binaural Reiki Terapi® metoden som består av Reiki som är vibration/ universell livsenergi. Den genljuder med de höga nivåerna av mänskligt medvetande och leder oss mot hälsa och lycka. Ljudteknologin Hemi – Sync ® TMI som är ljudvågor/ binaural toner som används för att uppnå en fokuserad helhets-hjärna tillstånd när båda hjärnhalvor synkroniseras.  

Mål att uppnå: förnyelse av den inre energin, förbättrad livskvalitet med bättre sömn, ökning av koncentrationsförmågan, livsglädje och harmoni, förmågan att uppnå egna mål. 

(Reiki godkänns av Skatteverket som fri förebyggande behandling och rehabiliterande friskvård)

60 min. behandling som inkluderar öppningen av din Reiki canal. Intro pris 1gg: 400 kr. Normal pris: 600 kr. 

Vid köp av 4 tillfällen: 2000 kr. 

 

** Visdomsverktyg är en form av energifält som visar sig i form av kunskap, skapat av människans kollektiva undermedvetna  i samspel med den mikro- och den makro kosmos. Osynliga trådar som hjälper oss att förstå 
våra liv i en större dimension. Förståelse och vägledning vid olika livsfrågor, relationer, blockeringar etc.


- Konsultationer med hjälp av: Runorakel, I Ching - Förändringarnas bok, Tidigare Livs Orakel, Shaman Orakel.

40 min. intro pris 1gg: 160 kr. Vanlig pris: 200 kr. 50 min.


- Runceremonier med shamantrumma för läkning och/ eller förnyelse av energi för: platser, människor, djur, livshändelser.

350 kr. / tillfälle  1- 2 pers/ sällskap.


- Runceremoni med shamantrumma under Ny Måne - reflektion - intention - för människan i samspel med Moder Jord och som en del i det stora Kretsloppet. Fri donation: 50 - 100 kr.


Bokning av behandling, konsultation, ceremoni via mailadress: sealoe.leffen@gmail.com  eller SMS till mobil nr. 070-4411844