Ärkeängelafton med Avril Mediums. Workshop. Hur vi kan komma i närmare kontakt med olika (totalt 14) ärkeänglar. Del 2 av 2. Relativt fristående delar. 200 kr inkl fika. Bindande anmälan på 040- 91 98 68

tisdag 26:e mars, 19:00 - 22:30


Varmt välkommen på en underbar kväll av ljus & högre frekvenser där vi förnimmer, kontaktar och är i communion med dessa vackra ljuskällor som är delegerade utav Himlen att verka i våra liv igenom att skänka oss hjälp, råd och helande på våran väg i livet.


Vi kommer jobba med frågor såsom. Hur du kan förnimma dem? Vem av Ärkeänglarna kan jag vända mig till i en specifik situation? Hur kan jag jobba med dem för att förändra & transformera situationer, relationer, jobb.


Himlens änglar finns alltid där för dig när du vänder dig till dem och behöver stöd ifall du ber, frågar och låter ljus & mirakel verka i ditt liv.


Dessutom kommer vi gå igenom varje ängels ljusfrekvens och chakra påverkan samt deras färger & unika egenskaper. Vi ser också på vilka kristaller eller stenar som du kan använda för att skapa ett närmre förhållande till dem.


Ärkeänglarna har en otrolig förmåga att bistå oss med att släppa, rensa bort hinder, blockeringar, rädslor samt bjuda in mera ljus, glädje och kreativitet i våra liv.


Under kväll kommer du få uppleva underbara ljus meditationer & visualisationer där vi skapar kontakt till var och en av Ärkeänglarna.


Det blir också mycket övningar där du får verktyg för att kunna påverka, skapa, manifestera & attrahera det du behöver i ditt liv. Under kväll kommer vi verka i mycket energi & ljusarbete för att transformera och öppna din unika väg framöver.


1. Ärkeängel Mikael

2. Ärkeängel Gabriel

3. Ärkeängel Haniel

4. Ärkeängel Raphael

5. Ärkeängel Zadkiel

6. Ärkeängel Ariel

7. Ärkeängel Chamuel

8. Ärkeängel Uriel

9. Ärkeängel Metatron

10. Ärkeängel Selaphiel

11. Ärkeängel Raziel

12. Ärkeängel Jophiel

13. Ärkeängel Jeremiel

14. Ärkeängel Raguel


Är du redo för att förändra ditt liv med Ärkeänglarna? Då hälsar jag dig hjärtligt välkommen på en magisk kväll där vi höjer våran energi & kommunicerar med Änglar i ljus, kraft & helande.